Affaldsstativ jem og fix

Affaldsstativ H34 x B23,5 x D21 cm – Jem & Fix

Affaldsstativ H34 x B23,5 x D21 cm | jem & fix

Kom godt i gang med affaldssorteringen derhjemme med skraldespande og affaldsstativer fra jem & fix. Stort udvalg og lave priser.

Affaldsstativ til fastmontering på bagsiden af en køkkenlåge. Lavet i metaltråd. Affaldsstativet måler H34 x B23,5 x D21 cm. Køb det hos jem & fix.

Skraldespande og affaldsstativer – Jem & Fix

Skraldespande og affaldsstativer | jem & fix

Kom godt i gang med affaldssorteringen derhjemme med skraldespande og affaldsstativer fra jem & fix. Stort udvalg og lave priser

Affaldssortering med udtræk – Jem & Fix

Affaldssortering med udtræk | jem & fix

Affaldssortering med 2 affaldsspande med udtræk. Spandene kan rumme 10 liter hver og er lavet i plast. Der er låg til dem. Kan monteres i de fleste køkkenskabe, og stativet kan vendes. Køb det her hos jem & fix.

Havevogn 80 liter affaldsposer – Jem & Fix

Havevogn – 80 liter | jem & fix

Havevogn med affaldsstativ til indsamling af haveaffald i haven. Den kan klare en maks. belastning på 50 kg.

Affaldssystem til køkkenskab – G.Funder | Køb hos jem & fix

Affaldssortering til køkkenskab med op til 4 rum, som kan monteres i et af underskabene. En smart affaldsløsning, der fylder minimalt. Køb hos jem & fix.

Skraldespand 110 liter m/hjul – Curver – Jem & Fix

Skraldespand 110 liter m/hjul – Curver | jem & fix

Curver skraldespand er ideel til udendørs brug, hvor den kan bruges som ekstra skraldespand. Den kan rumme 110 liter og er med hjul, så den er nem at flytte. Køb den hos jem & fix.

Skraldespande 3 stk. – Curver | Køb i jem & fix

Sæt med tre spande til affaldssortering med mærkater, der fx kan bruges til glas, papir, plastik og metal. Køb spande til affaldssortering billigt i jem & fix.

Sække-/skraldevogn m/udfaldsrampe 150 kg | jem & fix

Sækkevogn og skraldevogn i én. Med udfaldsrampe, og den øverste del slås ned til at holde affaldsposer. Maks. 150 kg. Køb den hos jem & fix.

Hailo affaldssortering m/udtræk og 3 spande | Køb i jem & fix

Affaldssortering med 3 spande og udtræk til montering i skab. Anvendes til sortering af papir, glas, metal m.v. Køb smarte affaldsspande i jem & fix.

Affaldsstativ tilbud hos jem & fix – Tilbudsaviser Online

Affaldsstativ tilbud hos jem & fix

Nuværende Affaldsstativ tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Affaldsstativ tilbud og nyd de billigste Affaldsstativ tilbud til de bedste priser.

Keywords: affaldsstativ jem og fix, affaldsstativ køkken jem og fix, jem og fix affaldsstativ