Fodlister jem og fix

Fodliste glat fyr hvid – 14 x 65 mm x 3,6 meter – Jem & Fix

Fodliste glat – hvid – 14 x 65 mm x 3,6 meter | jem & fix

Almue fodliste fra Hornbæk · Listen er lavet af knastfrit fyr og hvidmalet · Den måler 15 x 68 mm, og listen er 3,6 meter lang · Fremstillet af FSC® MIX-mærket træ.

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en glat fodliste, der er hvidmalet. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Fodliste glat fyr hvid – 14 x 55 mm x 3,6 meter – Jem & Fix

Fodliste glat fyr hvid – 14 x 55 mm x 3,6 meter | jem & fix

Fodlister kan bl.a. bruges som overgang mellem gulv og væg. Der kan være en sprække mellem gulv og væg, og ved at sætte en fodliste op bliver det skjult …

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en glat fodliste, der er hvidmalet. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler.

Fodliste glat fyr – 14 x 65 mm x 3 meter – Jem & Fix

Fodliste glat – 14 x 65 mm x 3 meter | jem & fix

for 3 dage siden — Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en almue fodliste, der er hvidmalet. Hos jem & fix finder du et stort …

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en glat fodliste i fyr. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Fodliste glat i MDF – hvid – 14 x 65 mm x 278 cm – Jem & Fix

Fodliste glat i MDF – hvid – 14 x 65 mm x 278 cm | jem & fix

Hos jem & fix finder du trælister, som bruges til rigtig mange forskellige projekter: fx som fodlister ved gulvet eller skyggelister i loftet samt som …

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en glat fodliste i MDF med hvidt folie. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Fodliste almue – hvid – 15 x 68 mm x 3,6 meter – Jem & Fix

Fodliste almue – hvid – 15 x 68 mm x 3,6 meter | jem & fix

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en almue fodliste, der er hvidmalet. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Almue fodliste i fyr – 15 x 91 mm – Jem & Fix

Almue fodliste i fyr – 15 x 91 mm | jem & fix

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en almue fodliste i fyr. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Fodliste almue hvid – 15 x 91 mm x 3,6 meter – Jem & Fix

Almue fodliste – hvid – 15 x 91 mm x 3,6 meter | jem & fix

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en almue fodliste, der er hvidmalet. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Lister – stort udvalg til hele huset – Jem & Fix

Lister – stort udvalg til hele huset | jem & fix

Leder du efter billige pyntelister, lister til gulv eller loft eller indfatninger til døre og vinduer? Find lister til lave priser hos jem & fix.

Fodliste glat plast – hvid – 14 x 65 mm x 3 meter – Jem & Fix

Fodliste glat plast – hvid – 14 x 65 mm x 3 meter | jem & fix

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en glat fodliste, der er lavet i massiv plast og hvid. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Keywords: fodlister jem og fix, fodpaneler jem og fix, fodlister hvid jem og fix