Home hjørring andelsboliger

Andelsbolig – 9800 Hjørring – Vitskølklostervej 135 – Home.dk

Attraktiv andelsbolig i 1-plan som fremtræder i indflytningsklar stand. Boligen er på 89 m2, opvarmes med fjernvarme og kan overtages straks.

Andelsbolig – 9800 Hjørring – Kærparken 15 – Home.dk

Andelsbolig – 9800 Hjørring – Kærparken 15

Særdeles attraktiv andelsbolig beliggende i rolige omgivelser og på lukket vej – lige ned til Folkeparken og i gåafstand fra Hjørring midtby.

Andelsbolig til salg, Hjørring – Særdeles attraktiv andelsbolig beliggende i rolige omgivelser og på lukket vej – lige ned til Folkeparken og i gåafstand fra Hjørring midtby. Andelsboligen er en del af en meget veldreven og sund forening. Boligen fremtræder i meget velholdt stand med bl.a. helt nyt tag, nyere vinduer og udvendige døre. Her har man 94 m2 beboelse indrettet med: Bryggers med vaskemuligheder, køkken i åben forbindelse med stuen og med udgang til sydvendt terrasse og have. Endvidere dejlig stue, 2 børneværelser samt soveværelse og badeværelse. Udover beboelsen er her integreret carport samt udhus/værksted og flot, anlagt baghave. Alt i alt en meget skøn og attraktiv andelsbolig med bynær beliggenhed. 

9 andelsboliger til salg i Hjørring kommune – EDC Boligindeks

Med EDC Boligindekset finder du en nem og hurtig oversigt over andelsboliger og ejendomme til salg i Hjørring kommune.

Andelsboliger Til Salg i Hjørring Kommune – Nybolig

Andelsboliger Til Salg i Hjørring Kommune | Nybolig

Se alle andelsboliger til salg i Hjørring Kommune. Få det fulde overblik, uanset hvilken type andelsboliger til salg du søger.

Se alle andelsboliger til salg i Hjørring Kommune. Få det fulde overblik, uanset hvilken type andelsboliger til salg du søger.

10 andelsboliger til salg i Hjørring kommune – Boligsiden

Andelsboliger til salg i Hjørring kommune – Se 12 andelsboliger til salg på Boligsiden

Der er 10 boliger til salg i Hjørring kommune lige nu. Er du på jagt efter en bolig, er Boligsiden det rigtige sted at gå hen. Find andelsboliger til salg i …

Der er 12 boliger til salg i Hjørring kommune lige nu. Er du på jagt efter en bolig, er Boligsiden det rigtige sted at gå hen. Find andelsboliger til salg i Hjørring kommune.

home – Ejendomsmægler i Hjørring – Boligsiden

home Hjørring er et stærkt, sammentømret ejendomsmægler-team – bestående af fem passionerede ildsjæle. Vi repræsenterer boliger i det meste af Vendsys.

home Hjørring er et stærkt, sammentømret ejendomsmægler-team – bestående af fem passionerede ildsjæle. Vi repræsenterer boliger i det meste af Vendsys

36 andelsboliger i Hjørring – Mitula Boliger

36 Andelsboliger i Hjørring fra 250.000 kr.. Find de bedste tilbud på Boliger i Hjørring. 94 m2 andelsbolig til salg i 9800 hjørring. 94 m2 andelsbolig til …

home Hjørring – Se statistikker – Boliga

home Hjørring – Se statistikker

Se de seneste statistikker for home Hjørring fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

Keywords: home hjørring andelsboliger