Ikea vandkande

Vandkander og sprayflasker til planter og blomster – IKEA

Vandkander og sprayflasker til planter og blomster – IKEA

Med en vandkande og blomsterforstøver kan du pleje dine planter og blomster med frisk vand og holde dem i live. Se udvalget af stilfulde vandkander her.

VATTENKRASSE Vandkande, sort/guldfarvet, 0.9 l – IKEA

VATTENKRASSE Vandkande, sort/guldfarvet, 0.9 l Idéen med denne vandkande er, at den er så smuk, at du gerne vil lade den stå fremme, når den ikke er i brug. Så er den altid lige ved hånden – og det er nemmere at huske at vande dine planter! Vandkanden er både funktionel og dekorativ.

VATTENKRASSE Vandkande, elfenbenshvid, guldfarvet

VATTENKRASSE Vandkande, elfenbenshvid, guldfarvet – IKEA

VATTENKRASSE Vandkande, elfenbenshvid, guldfarvet. Idéen med denne vandkande er, at den er så smuk, at du gerne vil lade den stå fremme, når den ikke er i brug. Så er den altid lige ved hånden – og det er nemmere at huske at vande dine planter!

ÅKERBÄR Vandkande, indendørs/udendørs forzinket, 2.5 l

ÅKERBÄR Vandkande, indendørs/udendørs forzinket, 2.5 l – IKEA

ÅKERBÄR Vandkande, indendørs/udendørs forzinket, 2.5 l Denne vandkande er fremstillet af stål, der er modstandsdygtigt overfor rust. Opbevar den i nærheden af dine planter, så du husker at vande dem – så vil dine planter holde lige så meget af dig, som du holder af dem.

SOCKER Vandkande, indendørs/udendørs lysegrøn, 5 l

SOCKER Vandkande, indendørs/udendørs lysegrøn, 5 l – IKEA

SOCKER Vandkande, indendørs/udendørs lysegrøn, 5 l SOCKER vandkande er fremstillet af galvaniseret stål. Opbevar den i nærheden af dine planter, så du husker at vande dem – så vil dine planter holde lige så meget af dig, som du holder af dem.

IKEA PS 2002 Vandkande, hvid, 1.2 l

IKEA PS 2002 Vandkande, hvid – IKEA

IKEA PS 2002 Vandkande, hvid.

SALLADSKÅL Vandkande, indendørs/udendørs råhvid, 9 l

SALLADSKÅL Vandkande, indendørs/udendørs råhvid, 9 l – IKEA

SALLADSKÅL Vandkande, indendørs/udendørs råhvid, 9 l Idéen med denne vandkande er, at den er så smuk, at du gerne vil lade den stå fremme, når den ikke er i brug. Så er den altid lige ved hånden – og det er nemmere at huske at vande dine planter!

SOCKER Vandkande, indendørs/udendørs lysegrøn, 1 l

SOCKER Vandkande, indendørs/udendørs lysegrøn, 1 l – IKEA

SOCKER Vandkande, indendørs/udendørs lysegrøn, 1 l SOCKER vandkande er fremstillet af galvaniseret stål. Opbevar den i nærheden af dine planter, så du husker at vande dem – så vil dine planter holde lige så meget af dig, som du holder af dem. Vandkanden er både funktionel og dekorativ.

VATTENKRASSE Vandkande, mørkeblå/guldfarvet, 0.9 l

VATTENKRASSE Vandkande, mørkeblå/guldfarvet, 0.9 l – IKEA

VATTENKRASSE Vandkande, mørkeblå/guldfarvet, 0.9 l Idéen med denne vandkande er, at den er så smuk, at du gerne vil lade den stå fremme, når den ikke er i brug. Så er den altid lige ved hånden – og det er nemmere at huske at vande dine planter! Vandkanden er både funktionel og dekorativ.

Keywords: ikea vandkande